fbpx

BEDRIJFSKLEDING

Naast de agrarische sector zijn er nog heel veel meer werkplekken met indringende geuren. Wij kunnen alle denkbare sectoren voorzien van geurwerende bedrijfskleding.

Uit steeds meer verschillende branches komen aanvragen binnen. Geurvrij de werkvloer verlaten is met gemak te realiseren door het dragen van werkkleding van Happy Workwear. Haren, onderkleding en huid blijven geurvrij. De textiel dat is samengesteld uit 60% katoen en 40% polyester bestaat uit een satijnbinding waardoor er met een hoog draagcomfort gewerkt kan worden.

Wilt u een geurwerende overall geheel naar eigen wens laten maken? Kies dan voor de Custom Suits®. Kiest u liever voor een standaard Suits® die direct vanuit voorraad leverbaar is? Deze bestelt u eenvoudig in de webshop, of neem contact op als u een groot aantal wil bestellen.

CUSTOM SUITS®

Wilt u voor uw gehele bedrijf een eigen geurvrije overall ontwerpen? Dat kan met onze Custom Suits®! Zo is het mogelijk om de Custom Suits® in uw eigen kleuren te laten maken, daarbij mag uw eigen bedrijfslogo natuurlijk niet ontbreken.

OFFERTE AANVRAAG

bedrijfskleding41
bedrijfskleding1
bedrijfskleding
nedap-logo