fbpx
Slide One
Slide One

Wil jij ook nooit meer stinkend de stal uit?

Je kent het wel. Je bent fris gedoucht, klaar om naar een afspraak te gaan. Of je zit op zondag lekker op de bank. Moet je toch opeens weer de stal in! Je haar en kleding ruikt daarna meteen weer naar varkensgeur. Kun je wéér opnieuw de douche in..!

Farmsuit® maakt aan dit ongemak een eind!

Bespaar tijd

Werk je op een plek tussen varkens of ander vee. Dan brengt dat meestal een indringende geur met zich mee. Om deze geur uit de huid, het haar en de onderkleding te krijgen is een douchebeurt na elk bezoek aan de stal of werkplek onvermijdelijk. De Farmsuit maakt aan al deze ongemakken een eind. Deze geurwerende overall zorgt er namelijk voor dat huid, haar én onderkleding na een bezoek aan de varkensstal geurvrij blijven. Hierdoor hoeft er na elk stalbezoek niet eerst grondig gedoucht te worden! Scheelt tijd, geld en vervelende blikken!

Uitermate geschikt voor korte stalbezoeken, zoals een avondronde of vertegenwoordiger;
Zeer comfortabel, flexibel & ademend;
Tot 16 uur lang dragen;
Eenvoudig uitwasbaar;
Voorzien van handige steekzakken;
Niet goed, geld terug!
Geurwerende overall

“Papa ben je vandaag wel bij de varkens geweest, ik ruik helemaal niks” aldus mijn dochter Miral onlangs. Dat klopt, want sinds kort draag ik in de stal de geurvrije overal van Happy Workwear. Het werkt, een aanrader dus!

Nando Ernst

Bestel nu een Farmsuit voor € 95,-!

Niet tevreden? Geld terug!

Zo doen wij dat!