fbpx

ENJOY PROFASHION

Professionele Happy Fashion

De ultieme uitdaging voor Happy Workwear? Het ontwikkelen van functionele workwear die perfect aansluit bij de wensen van jou als gebruiker. Het ontwikkelen van de workwear is een continu proces: we zijn constant bezig met creëren, innoveren en verbeteren. Zo komen we tot de allerbeste resultataen én blijven we voorop lopen.

Happy Workwear vindt twee zaken bijzonder belangrijk: enerzijds de kwaliteit, anderzijds de besparing op geld en energie.

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit staat voorop. We werken met duurzaam geproduceerde stoffen, materialen en ontwerpen die de workwear een uniek en eigentijds karakter geven. Alleen met de allerbeste kwaliteit kunnen wij onze klanten namelijk blij maken, en dat is precies wat we willen.

Geld- en energiebesparing

Wist je dat de aanschaf van een Farmsuit® niet alleen voordelen voor jezelf, maar ook voor het milieu oplevert? In sommige branches moet er meerdere keren per dag gedoucht worden. Het dragen van een Farmsuit® zorgt ervoor dat je minder vaak hoeft te douchen. Met één dagelijkse douchebeurt ninder bespaar je volgens het Nibud op jaarbasis al gauw € 114! Ook de CO² uitstoot wordt logischerwijs minder. Kiezen voor de Farmsuit® betekent dus op een makkelijke manier bijdragen aan de stabilisatie van de broeikasgasemissies.

Ik ben geïnteresseerd en wil een Farmsuit bestellen !