fbpx

WIE ZIJN WIJ?

Happy Workwear is probleemoplossend, innovatief & persoonlijk

Wij zijn Happy Workwear: de ontwikkelaar van het innovatieve product de Farmsuit®. Na jaren van irritaties vanwege de indringende geur die na een stalbezoek pas na grondig wassen uit huid, haar en onderkleding verdwijnt, hebben wij in de vorm van de Farmsuit® zelf voor een oplossing gezorgd.

De Farmsuit® is grondig getest en onderzocht met medewerking van TU Twente, Witteveen+Bos en Pipadvice. Wij leggen de lat namelijk hoog en zijn pas tevreden met ons product als deze écht doet wat 'ie belooft. En over de Farmsuit® kunnen we nu met een gerust hart zeggen dat dat het geval is.

De geurwerende stof waarvan de Farmsuit® gemaakt is ventileert bovengemiddeld en voert warmte en zweet snel af. Het resultaat? Geurvrij van je werk komen, wat ook jou een hoop tijd, kosten en irritaties scheelt.

Toepasbaar in vele branches

Of je nu werkzaam bent in de agrarische sector, voedingsindustrie, schoonmaakindustrie, leerlooierij, mestvergistingsbedrijven, veetransport of de slachterij: de geurwerende stof toegepast in de Farmsuit® vormt voor veel branches een uitkomst. Het gemak van de Farmsuit® is voor elke beroepsbeoefenaar die werkzaam is op een plek met een indringende geur binnen handbereik. Wij staan namelijk voor laagdrempelig contact en zijn pas happy als jij dat ook bent.

Voor vragen over het product of over ons bedrijf kun je dan ook gerust contact opnemen via +31 (0)6 12 81 44 22 of info@happyworkwear.com. Direct een Farmsuit® bestellen om zelf het grote gemak te ervaren, kan natuurlijk ook.

Ik ben geïnteresseerd en wil een Farmsuit bestellen!

Missie & visie

Happy Workwear maakt het mogelijk om praktischer, prettiger, kosten- en tijdbesparend te werken op plekken met een indringende geur door huid, haar en onderkleding geurvrij te houden. Wij bieden uiteenlopende beroepsbeoefenaars én bezoekers van plekken met een indringende geur (zoals testers en bedrijfsbezoekers) de mogelijkheid om comfortabel te werken of een bezoek te brengen in stijlvolle werkkleding met een perfecte pasvorm, zonder na ieder werk- of bezoekmoment te hoeven douchen. Tevredenheid van de klant is voor Happy Workwear de grootste drijfveer.

Specifieke geurwerende werkkleding ontwikkelen vraagt om de juiste materialen, vakkundige confectie en continue innovatie. Daarom blijft Happy Workwear doorontwikkelen, testen én luisteren naar de ervaringen van de klant om zo voor elke branche de perfecte, meest comfortabele werkkleding te kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd laagdrempelig te blijven als het om klantcontact gaat.

HWW_WS_over-ons-Anne_1_1