Waarom agrarische ondernemers en Stichting ZOB een donatie verdienen

Happy-News_eindejaarsactie

Succes is in mijn geval niet alleen te danken aan inzet, vertrouwen en doorzettingsvermogen maar ook aan hulp van en vóór elkaar.

2016 was voor mij het jaar van realisatie. Realisatie van mijn droom om te ondernemen, realisatie van mijn wens dat mijn geurwerende overall, de Farmsuit®, een werkend succes zou worden. Maar 2016 was voor mij ook het jaar van dankbaarheid voor al het mooie wat er op mijn pad is gekomen.

Ik heb dit alles ook te wijden aan veel hulp en vertrouwen van de mensen om me heen en in o.a. de agrarische sector, daar waar mijn hart ligt… Ik wil er graag wat voor terug doen, noem het de wet van karma maar deze sector verdient het om meer positieve aandacht te ontvangen. Ik zie soms ondernemers afknappen, wegzakken, de hoop opgeven. Volledig te begrijpen maar enkel toekijken is voor mij niet genoeg, ik wil een steentje bijdragen; Agrarische ondernemers een hart onder de riem steken!

Hart voor Stichting Zorg om Boer en Tuinder
Stichting Zorg om Boer en Tuinder is een groot voorbeeld voor mij. Vrijwilligers die in eigen tijd geheel kosteloos ondernemers en gezinnen ondersteunen en hulp bieden door te praten, te luisteren, er te zijn voor ze. Mee te denken in oplossingen voor de problematiek waarmee men worstelt en waar ze zelf door de bomen het bos niet meer zien. Hoe mooi is dat! Ik noem het een roeping!!

Ik hoop door middel van mijn eindejaarsactie, waarmee ik in de periode van 20 december t/m 1 februari 5,- euro per verkochte Farmsuit® doneer aan Stichting ZOB, een mooie bijdrage te leveren en daarmee zowel de agrarische ondernemers als deze vrijwilligers een hart onder de riem steken.

Omdat iedereen het beste verdient…

Fijne feestdagen en een succesvol en maar bovenal gezond 2017!