fbpx

WAT IS EEN FARMSUIT?

Een onmisbaar product voor iedereen die werkzaam is op plekken met een hoge geuruitstoot.

Werk je op een plek tussen vee (op agrarische bedrijven) of op een andere plek met indringende geur? Dat kan veel ongemakken met zich meebrengen. Om de indringende geur uit de huid, het haar en de onderkleding te krijgen is een douchebeurt na elk bezoek aan de stal of werkplek onvermijdelijk. Te vaak douchen (vaak tot wel twee keer per dag) is echter voor huid en haar geen pretje, het kost extra tijd en ook het milieu doet het geen goed. Happy Workwear maakt met de Farmsuit® aan al deze ongemakken een eind.

Het doel van Happy Workwear is om in te spelen op de behoeften van particulieren en professionele bedrijven, zowel binnen als buiten de agrarische sector. Vanuit die doelstelling en op basis van eigen ervaringen en behoeftes is Farmsuit® ontstaan. Met de Farmsuit® - een geurwerende overall die moeiteloos tot zestien uur lang gedragen kan worden - hoeft er na een bezoek aan een varkensstal of veehouderij niet eerst grondig gedoucht te worden. De Farmsuit® zorgt er namelijk voor dat huid, haar en onderkleding na een bezoek aan de varkensstal geurvrij blijven. Bovendien kan de Farmsuit® na een wasbeurt gewoon weer opnieuw worden gebruikt. Ideaal!

Bovendien is de Farmsuit® beloond met de ForFarmers Innovatieprijs! “Ik stond versteld, na drie kwartier in de varkensstal met de overall aan was er geen varkenslucht in de haren en kleding te ruiken,” aldus jurylid Han Swinkels.

Niet alleen voor de agrarische sector is de Farmsuit® een innovatieve uitvinding; ook bedrijven in de luchtreiniging kunnen profiteren van de geurvrije overall. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het gemak van de Farmsuit® voor de agrarische periferie (veeartsen, voorlichters etc.). De geurvrije overall kan over elke vorm van onderkleding worden aangetrokken en biedt op die manier ongekend gemak.

De Farmsuit® is door een extern testpanel uitvoerig getest en op basis van de resultaten zodanig geoptimaliseerd dat we onze klanten kunnen garanderen van 16 geurvrije draaguren. De stof is zeer comfortabel, flexibel en ademend; de Farmsuit® zit als gegoten. Uiteraard is er in de kleurkeuze (antraciet met fluorescerende accenten) rekening gehouden met de kans op vlekken. De geurwerende overall is goed uit te wassen op 60°C, de kleur is niet besmettelijk voor zichtbare vlekken.

Heb je vragen over de Farmsuit® of heb je interesse in het product? Dan helpt Happy Workwear je heel graag verder. Neem gerust contact met ons op of bestel direct jouw Farmsuit® via onderstaande button.

Ik ben geïnteresseerd en wil een Farmsuit® bestellen !
Farmsuit